District 2160

"Servir d'abord"

Le Rotary n'est pas simplement un club que l'on rejoint mais plutôt « une invitation à saisir d'innombrables opportunités »
(Holger Knaack)

ROTARY CLUB BASTOGNE

Rotary Club Bastogne©2012 - Création et gestion site web : JM Stumpf

Rally 2021

ROTARY NUTS RALLY 2021 NL

Mevrouw, Mijnheer,

Het afgelopen jaar hebben we een moeilijke en uitzonderlijke periode doorgemaakt, we hopen dat u en uw gezin in goede gezondheid blijven.

Vanwege de maatregelen die nog steeds van kracht zijn om het coronavirus te bestrijden, acht de Rotary Club van Bastogne het erg ingewikkeld om de 13e (12e) Rotary Nuts Rally te organiseren die op 23 mei had moeten beginnen.

Uitzonderlijk, en als de hygiënische omstandigheden het toelaten, raden we je aan om onze rally te doen tijdens de maand september (mogelijk op een zaterdag) en in een vereenvoudigd formaat in afwachting van hervatting van onze klassieke routes in 2022.

Uw mening interesseert ons!

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel, zodat we samen een leuke tijd kunnen hebben.

Bedankt voor je loyaliteit.

Vriendelijke groeten,

Divo Mario Simoné