District 2160

"Servir d'abord"

Le Rotary n'est pas simplement un club que l'on rejoint mais plutôt « une invitation à saisir d'innombrables opportunités »
(Holger Knaack)

ROTARY CLUB BASTOGNE

Rotary Club Bastogne©2012 - Création et gestion site web : JM Stumpf

Rally 2021

ROTARY NUTS RALLY 2021 NL

Beste vrienden van de Rotary Nuts Rally,

We vertelden jullie dat we van plan waren om eind september - begin oktober 2021 een "lichte" formule van onze Rally te organiseren, die over maximaal een halve dag en een beperkte afstand zou hebben plaatsgevonden.

De gezondheidsregels met betrekking tot de strijd tegen Covid 19 blijven veranderlijk en onzeker, met name die met betrekking tot de organisatie van maaltijden of andere bijeenkomsten.

Anderzijds willen we u niet teleurstellen met een organisatie die te uitgekleed is in vergelijking met wat u in vorige edities heeft meegemaakt.

Daarom annuleren we dit jaar elke organisatie en geven we u een afspraak met Pinksteren 2022, op 05 juni, voor de 12e editie van onze Rally, die net als in eerdere edities een volledige dag zal plaatsvinden.

We zijn ervan overtuigd dat u begrip zult hebben voor onze beslissing en dat we het genoegen hebben velen van u volgend jaar te mogen begroeten!

Ontvang onze vriendelijke groeten!

De Rotary Club van Bastogne

Georges Jean-Pol.                    Petit Louis.                     Simone Mario.